Rayovac produkter Premium hörapparatsbatterier, alkaliska batterier och tillbehör till hörapparater

Rayovac EXTRA advanced ACT Plus

Kvicksilverfria premium hörapparatsbatterier från världsledande Rayovac. Active Core-teknik ger längre drifttid, mer kraft och jämn hög kvalitet, karta för karta. Alla storlekar är från "WIFI-approved" och passar till alla typer av hörapparater, även avancerade modeller med trådlösa funktioner.

Rayovac Implant pro +

Nytt cochlear-batteri med upp till 30% mer kraft än våra tidigare modeller. Jämför gärna med andra märken - det här är Rayovacs bästa Cochlear-batterier någonsin. Kan även ersätta storlek 675 i hörapparater som kräver mycket högt strömuttag.

Rayovac tillbehör till hörapparater

Smarta tillbehör för hörapparater. Förvaringsask med nyckelring och en smart batterimaget som förenklar batteribytet.

Rayovac premium alkaline

Alkaliska premiumbatterier som passar lika bra till medicintekniska tillbehör som till kameran eller ficklampan. Finns i de vanliga batteristorlekarna AA, AAA, C, D och 9V. Från världen största tillverkare av hörapparatsbatterier.

Rayovac Lithiumbatterier

3 Volts lithiumbatteri med höga prestanda. Den här typen av batteri är vanlig i termometrar, personvågar och miniräknare. 

Rayovac klockbatterier

Rayovac 1,55 Volts silveroxidbatterier för analoga och digitala quartzur. Batterierna har en nyutvecklad kvicksilverfri formula som levererar bästa möjliga prestanda för olika typer av klockor, och ett hölje som är skyddat mot korrosion. I sortimentet finns samtliga batteristorlekar. Batterierna levereras i nya miljövänliga förpackningar där man minimerat storleken och maximerat exponeringen. Återförsäljare är välkomna att kontakta oss för mer information.